VI UPPDATERAR SNART MED VÅRENS SORTIMENT 2024

Här på sidan kommer vi senare i vår 2024 lägga upp en ny uppdaterad sortimentlista. Då du sedan kommer för att handla kan du ringa in de produktnummer du blir sugen att köpa/avhämta från din förbokning , så har du lättare att handla i växthuset – då du har shoppinglistan & prisen med dig!

TIPS!

Använd listan som hjälpmedel då du planerar hemma vad du skall köpa med dig hem.  Och då du är hemma igen kan du lätt se vilka sorter du köpt på basen av produktnumret vi har på våra egenodlade plantor. T.ex vilken tomatsort är vilken. Vad är chili och vad är paprika. Bara kolla numret på krukan och jämför med numreringen här på listan.

Som medlem i vår kundklubb (läs fliken ”KUNDKLUBB I MOBILEN” så kommer du alltid att ha ett pris betydligt lägre än icke medlemmar då du handlar i växthuset.

På våra egenodlade produkter är förmånen som medlemmar erhåller  cirka 10-20 kr billigare planta/enhet jämfört med om du inte är medlem. 

Det kostar inget att bli medlem.

Det är enkelt att bli medlem – då du skrivit meddelandet i rätt format får du två sms som svar direkt, annars har du gjort nåt fel

Skicka ett helt vanligt SMS till numret 71550, fyll först i numret som mottagare och sedan textmeddelande, precis som ett vanligt sms du skickar

Skriv följande tre ord som meddelande, kom ihåg mellanslag, se ex nedan

KUNDKLUBB FÖRNAMN EFTERNAMN

ex.  Kundklubb Per Svensson

ex.  Kundklubb  Ann-Katrin  Andersson-Wickman

ex.  Kundklubb Per-Olof Olofsson

SKICKAS TILL NR  71550

Det har ingen betydelse om bokstäverna är små eller stora, men viktigt med mellanslag.  Då du får svar sms:et med rubriken BONUSKORT, så läs texten och klicka på länken allra längst ner, så öppnar sig ditt digitala medlemskort.

Tag gärna en skärmdump och spara QR-koden. Den skall du visa upp i kassan för samlandet av bonuspoäng.  Varje påbörjad 100-lapp ger en stämpel. Då du har 10 stämplar blir det en värdecheck på 50 kr som kommer som en digital QR-kod på sms. T.ex 399 kronor ger 3 stämplar, medans 400 kr ger 4 stämplar.